Kıbrıs Developments
Natura Phygital Anahtar Teslimi: Akdeniz’e hoş geldin Natura!
Natura Phygital Anahtar Teslimi: Akdeniz’e hoş geldin Natura!

Natura Phygital Anahtar Teslimi: Akdeniz’e hoş geldin Natura!

NEWS
22 Apr, 2021 - 02:01 pm

Her bir projemizin anahtar teslim zamanı geldiğinde, içimizi bir heyecan kaplar.

Göz bebeğimiz Natura’da da, ilklerin heyecanını yeniden yaşadığımız için çok mutluyuz.

Natura Cyprus’un anahtar teslimi, Mart ayının sonunda gerçekleşti. Pandemi sürecinde yaşanan tüm kısıtlamalara rağmen, sınırları zorlayan bir ekip olarak içimize sinecek ve tam da Natura’ya yakışacak bir etkinlik düzenlemek ilk amacımızdı. Natura’nın, daha fikir aşamasındayken bizi seçtiğini ve zorluklar karşısında zahmetsizce yaşayacak bir proje olduğunu en baştan beri biliyorduk. Son dokunuşları biter bitmez, sakinleriyle buluşma zamanı geldiğinde güzelliğini göstermek için sınırları ortadan kaldıracağını da...

İlklere imza atmayı seven bir ekip olarak, Natura için, hem Akdeniz’in doğal sadeliğinde, hem de mesafeleri ve sınırları ortadan kaldıran bir konsept tasarladık: Phygital; yani fiziki ve online ortamın harmanlandığı bir etkinlik...

about-us banner

Böylece, 27 Mart 2021’de tam 2 saat süren bir fiziksel + online etkinlik deneyimiyle, yine bir ilke imza atmış olmanın mutluluğunu yaşadık. Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanan etkinliğimizin moderasyonunu, Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörümüz Harper Özbirim üstlendi.

about-us banner

Natura’nın hali hazırda KKTC’de olan konut sahiplerinin fiziki olarak katıldığı etkinliğe, İsveç, Norveç, Almanya, Kazakistan, Türkiye ve Rusya’da bulunan konut sahipleri online olarak katıldı, tüm siteye yapılan internet kurulumuyla kesintisiz bir katılım deneyimi sağlandı ve aynı zamanda konut sahipleri yasal temsilcileri tarafından fiziki olarak da etkinlikte temsil edildi.

Geniş bir prodüksiyon ekibinin görev aldığı etkinliğimizde, Kıbrıs Developments’ın tüm satış temsilcileri her blok önünde konutların sahiplerine anahtar ve tapu teslimlerini yaptı, aynı zamanda nazardan korunmaları için zeytin dalları ile birlikte hoş geldin hediyelerini takdim ederek şampanya ikramında bulundu.

about-us banner

Etkinliğin en unutulmaz anlarından bir tanesi de, gökyüzünün beyaz balonlarla buluştuğu andı. Kıbrıs Developments Ekibi olarak Natura'daki ortak yüzme havuzu başında toplandık ve her bir konut için beyaz balonlar uçurarak projenin tamamlanmasını kutladık.

about-us banner
about-us banner

Baştan sona titizlikle yürütülen bu süreçte, etkinlik baharın en güzel anılarından biri olarak hafızalarda şimdiden yerini aldı. Mekanın hafızasına ve bu farklı etkinliğe ulaşan Natura yolculuğuna dair sade bir özet ise Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörümüz Harper Özbirim’in şu sözlerinde saklı:

“Kıbrıs Developments’in zamanında anahtar ve tapu teslimi geleneğini, pandeminin getirdiği tüm olumsuz koşullara rağmen Natura’da da sürdürdük. Ayrıca, Natura’da iç mekan tasarımlarında sunduğumuz modern, Akdeniz ve Nordik esintilere sahip 3 farklı yaklaşım seçeneğinin yanı sıra müşterilerimizden gelen ek talepleri de geri çevirmedik, böylelikle sitede bulunan toplam 68 konutun 61’ini kişiye özel tasarlamış olduk.

Özellikle pandemi döneminin başından itibaren teknoloji kullanımını şirket bünyesinde daha da üst seviyeye taşıdık. Bu süreçte gerek acentelerimiz kanalıyla gerekse doğrudan bize ulaşan müşteriler için satış ve satış sonrası faaliyetlerimizi online sunumlar ve online toplantılar ile yürüttük. Evinin ne aşamada olduğunu merak eden müşterilerimize aylık raporlarla birlikte konutlarının fotoğraflarını ve videolarını da gönderdik. Zaman zaman ise görüntülü Zoom toplantıları yaparak montaj süreçleriyle ilgili güncel durumları ev sahiplerine kendi evlerinden aktardık. Geçtiğimiz Temmuz ayında da yine Natura’da villa tipi konutların örnek ev olarak tanıtımı için aynı anda hem dijital platformlardan canlı yayın yapmış, hem de fiziki olarak seçkin davetlilerin katılımı ile iki günlük özel bir lansman gerçekleştirmiştik.”

Tüm bu süreç boyunca, Kıbrıs Developments ekibi olarak elbette yalnız değildik. Hem yanımızda olarak, hem de ekranlardan phygital etkinliğimize katılan Natura’nın yeni sakinleri, etkinlik yönetimini yürüten PRIsland Communications, güzel anlarımızı yakalayan fotoğrafçı Kerim Osman Belet, Ufuk Akengin ve Beaz Kreatif ekibi , leziz ikramlarıyla Canteen catering ve Kıbrıs Developments Ailesi’ne sevgilerimizi sunuyoruz.

Park ve plaja bir yürüme mesafesi kadar yakın; Akdeniz’in mimarisinin ve cömert doğasının en güzel örneklerinden ilham alınarak geliştirilen Natura evlerini yakından tanımak için https://www.kibrisdevelopments.com/projects/natura-cyprus adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Unutmadan…

Yaz aylarında duyuracağımız yeni projemiz için bizi takipte kalın.

Kıbrıs Developments Ailesi

SHARE POST

Similar Posts

The Myth of Aphrodite and Adonis

The Myth of Aphrodite and Adonis

Relocation to North Cyprus: It’s an exciting time!

Relocation to North Cyprus: It’s an exciting time!

Author :Kıbrıs Developments